Rólunk

A modern üzleti életben elkerülhetetlen, hogy vállalkozása online is megtalálható legyen. Ez bár elcsépelten hangzik de még manapság is nagyon sok KKV nem aknázza ki az online világ előnyeit.

A MoonSite stabil, kiszámítható partnerként segít Önnek, hogy cégéből kihozzuk a lehető legjobb online megjelenést. A-Z-ig szolgáltatásainkkal mindent megtalál nálunk legyen szó egy egyszerű weboldalról vagy komplex webáruházról, ezáltal Ön időt és pénzt tud spórolni.

Az általunk készített weboldalak rendkívül egyszerűen szerkeszthetők és oldala karbantartása sem fog problémát okozni.

Kedvező árazásunknak köszönhetően az erőforrásait a termékére vagy a szolgáltatására tudja fókuszálni.

A design legyen veled!

Reszponzív weboldal

Reszponzív weboldal, amely minden eszközön hibátlanul fog megjelenni, így könnyen elérhetővé válnak az információk mindenki számára.

 

Egyedi megjelenés

Egyedi elrendezések, képek és modulok, hogy weboldala teljesen egyedül álló legyen, de még is a célnak megfeleljen.

Arculat készítés

Kizárólag az ön termékére szabva készítjük, amley egyediséget, bizalmat és igényességet tükröz, és megkülönbözteti a konkurenciától.

Küldetésünk

A MoonSite-nál bátran állíthatjuk, hogy mindenki valamilyen formában szeretné védeni a környezetét. Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, papírmentes tevékenységet folytatunk és a közlekedésnél is figyelünk rá, hogy a legkisebb CO lábnyomot hagyjunk a bolygónkon. A MoonSite-nál jött egy ötlet, hogy ültessünk fákat az eladásaink után hiszen a fánál egyszerűbb és kézenfekvő fegyver nincs az általános felmelegedés ellen. Hogy ez mennyire egyedi ötlet? Hát nem az. Mi is egy másik vállalkozásnál láttuk egy hasonló kampányt de szerintünk ez nem számít sőt minden vállalkozásvezetőt bátorítunk, hogy ők is kezdjenek el hasonló projekteket mert ezzel mindenki csak nyerhet!

“A klímaváltozás a mi generációnk kihívása. S válaszunktól nem a világ jó sora függ, hanem a miénk.”

-Wolfgang Behringer