A design legyen veled!

Hogyan
Működik?

Összeszedtük Neked egy oldalon a fontos információkat és tippeket,hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk együtt dolgozni.

3 egyszerű lépés és már kész is a weboldalad!

Hogyan Működik?

Fontos az elején megjegyezni, hogy nem egy hagyományos sablon értékesítő vállalkozás vagyunk. Tevékenységünk célja, hogy azon partnerek akik minket választanak a lehető legjobb szolgáltatást kapják egy nagyon széles árskálán. Te kiválasztod a számodra a legszimpatikusabb sablont, ami szerinted a legjobban illik a te cégarculatodhoz és mi a lehető legjobban rád fogjuk szabni. Ha egyik sablonunk sem megfelelő a számodra akkor sincs semmi gond vállalunk egyedi weboldal készítését igény szerint webshop rendszerrel. Ez esetben kérjél tőlünk egyedi árajánlatot.

ELSŐ LÉPÉS

Nézd át jól a meglévő sablonjainkat és próbáld beleképzelni tevékenységedet és cégarculatodat. Ez azért fontos mert a sablont teljes egészében a Te arculatodra fogjuk szabni (színek, képek, betűtípus, logó, weblapszövegezett stb.). Vagyis előfordulhat, hogy egy stílusigazítás után nem is fog hasonlítani az eredeti sablonra. Ha a sablonok böngészése során bármilyen kérdésed felmerül, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot e-mail-ben vagy válaszd az online chat szolgáltatásunkat. Fontos, hogy az ugyan abban az ársávban lévő sablonjaink elemeit variálni lehet ezzel tovább bővíthetjük az egyedi megoldásokat.

MÁSODIK LÉPÉS

Sikerült kiválasztani a megfelelő sablonunkat? A következő lépés, hogy a webshopunkon keresztül meg tudod vásárolni a kiválasztott sablont. Ne félj tőle mert 100% visszafizetési garanciát vállalunk ha meggondolnád magad. Kérlek a fizetési folyamat alatt add meg a kért adatokat. Amint megkaptuk a rendelésed a lehető leghamarabb fel fogjuk veled venni a kapcsolatot és elkezdődik a tervezési folyamat. Bekérünk minden olyan információt, kreatív tartalmat ami a weboldalad kivitelezéséhez szükséges. A jó hírünk az, ha az összes információt megkaptuk, akkor 3-4 munkanapon belül elkészül a honlapod.

HARMADIK LÉPÉS

A megadott információk alapján megkezdődik a weboldalad kivitelezése. Fogsz kapni egy linket, ahol élőben tudod majd követni a készítés folyamatát, ezáltal folyamatosan tudod véleményezni a leendő weboldalad. Végül ha elégedett vagy a végeredménnyel akkor megtörténik a weboldalad átadás/átvétele. Remélhetőleg tetszeni fog az eredmény, mi mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapjad meg tőlünk!

Gyakori Kérdések

fas|fa-chart-line|
Mi az előnye a weboldal sablon vásárlásnak?

A legfőbb előnye az ár. Jó minőségű tervet kapsz, és igen kedvező árkategóriákból tudsz választani. Második előny az idő. Nem kell heteket várni, elkészítjük weboldalad akár 5 napon belül.

fas|fa-copy|
Mi történik ha ugyan azt a sablont választom, amit már előttem mások?

Nagyon kicsi az esélye annak, hogy ugyanazt a dizájnt/ stílust megtaláld az interneten. Több mint 4.000.000.000 honlap létezik a Google által készített statisztika szerint. Másodsorban, pedig a Te színeiddel, logóddal, képeiddel színesítve egészen biztosan senki nem veszi észre a hasonlóságot.

fas|fa-user-edit|
Ki végzi el a sablonok feltöltését?

A sablonok feltöltését mi végezzük el, ez benne van a díjszabásainkban.

fas|fa-money-bill|
Van-e pénz visszafizetési garancia?

Igen van. A megvásárolt sablon teljes vételi ára 15 napon belül visszaigényelhető. Az egyéb szolgáltatásokra mint pl.: domain, tárhely, weblapszövegírás, egyedi grafikai elemek stb. vételárát nem tudjuk visszatéríteni.

Az egyedi készítésű weboldalainknál/webshopjainknál visszaigénylés nem lehetséges. Visszafizetési garanciámról bővebben, a felhasználói feltételek menüpontban olvashatsz.

fas|fa-exchange-alt|
Tudok-e elemeket cserélgetni a sablonok között?

Igen, de csak azonos díjszabásban lévő sablonok elemeit lehetséges átmozgatni egyik sablonból a másikba.

fas|fa-redo-alt|
Mi a folyamata, ha már egy meglévő weboldalt szeretnénk megújítani?

Ha a már meglévő weboldalról beszélünk ami WORDPRESS alapú, akkor azt ingyen vállaljuk, a többi esetben plusz díjat számolunk fel.

fas|fa-check|
Megvásárolt sablon tartalmazza:

Ingyenes felmérés (Meglévő weblap esetén)

Ingyenes konzultációt

Három darab aloldalt

Websablon személyreszabását és aktiválását

Meglévő szöveg feltöltését

Jogtiszta képek használatát

Számítógép, tablet és mobil optimalizáció

Social media link átirányítás

Ingyenes adminfelület

Ingyenes betanítás a kezelőfelülethez

Alap SEO beállítások

Minimális szerkezeti változtatás a sablonban

A sablon “live demo” oldalon látható összes funkcióját és megjelenését

Biztonsági beállítások

10 darab fa ültetését

15 napos visszafizetési garancia

fas|fa-exclamation|
Megvásárolt sablon nem tartalmazza:

Domain

Tárhely

Weblap szövegírás

Az oldal adatvédelmi (GDPR) dokumentumainak elkészítését

Weboldal költöztetés

Levelezési rendszer beállítását

Levelezés költöztetése

Sablon szerkezetének átalakítása

Full SEO beállítások

Webshop funkciók

Havi weboldal karbantartás

fas|fa-hourglass-half|
ELKÉSZÜL A WEBOLDALAM 5 NAP ALATT?

A válasz igen! A megrendelés után küldünk egy listát, ami ahhoz szükséges, hogy el tudjuk készíteni a weboldalad. Az öt munkanapos határidő azután kezdődik miután az összes információt megkaptuk a megrendelőtől. Természetesen hamarabb is elkészülhet weboldalad az átlagos elkészítési idő három nap. ( Mindkét fél érdekelt abban, hogy új weboldalad a lehető leggyorsabban elkészüljön ezért külön megköszönjük ha a kért információkat a mihamarabb elküldöd.)