Mi a menete a websablon rendelésnek?

febr 11, 2020 | Blog

Mi a menete egy sablon weboldal rendelésnek?

Összeszedtem nektek fontos információkat bővebben arról, hogy pontosabb képet kapjatok, milyen folyamatokból áll össze egy sablon weboldal megrendelése.

Először is fontos megemlíteni, a mi célunk az hogy a legjobb szolgáltatást nyújtva, neked a legegyszerűbb dolgod legyen, így természetesen egy kiválasztott sebsablonunk után, MI készítjük el neked a weboldalt, amit természetesen az ár tartalmaz!
De: TE IS KELLESZ HOZZÁ, hiszen a saját ötleteidet fogjuk beleépíteni a mi alap elképzeléseink közé, jelen esetben az a websablonunk.

  • Alap esetben, a sablonjaink közül fogsz válogatni, amit mi folyamatosan bővítünk frissebb témákkal, hogy jobban bele tudd képzelni a sajátodat. Természetesen ha nehéz a választás, és nem tudod egészen pontosan mit szeretnél, kérhetsz tőlük segítséget is ONLINE CHATEN keresztül, vagy küldhetsz nekünk E-MAILT is, vagy akár FACEBOOK-on keresztül is üzenhetsz nekünk. / ha nem találtál semmi neked tetsző sablont, mi készítünk egyedi weboldalakat is, amiről bővebb információt ITT találsz/

  • Megtörtént a sablon kiválasztása, ezután nincs más dolgod, csak megrendelni a sablont a webshopunkon keresztül. Minden kért adatot megfelelően tölts ki, majd küld el nekünk bátran megrendelésed. Félni valód nincsen, hiszen 100% visszafizetési garanciát adunk, ha meggondolnád magad. /erről bővebben ITT olvashatsz/

  • Ha a rendelésed megkaptuk, a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot. Ebben a szakaszban elkérünk tőled minden részletes információt, kreatív tartalmat amire szükségünk lesz majd a weboldal készítés során. Ne feledd : TE IS KELLESZ hozzá, hiszen mi nem tudunk a gondolatodban olvasni.

  • Ha minden információt megkaptunk 3-4 munkanapon belül a weboldalad elkészül, amely után fát is ültetünk.

  • Azért, hogy nyomon kísérj minket hol is tartunk ebben a folyamatban, kapsz majd tőlünk egy linket, amire ha rálépsz élőben tudod követni hogyan alakulnak az elképzeléseid, és módosításokat is kérhetsz.

  • Amint elkészült a te saját személyre szabott weboldalad a sablon alapján, megtekinted a végeredményt, és ha tetszik amit látsz megtörténik az átadás – átvétel.

Ha bármilyen további kérdésed előfordul ezzel a témával kapcsolatban, kérdezz minket bátran, mi szívesen válaszolunk. Ha szeretnél még több frissről értesülni akkor kövess minket a FACEBOOK-on, és INSTAGRAM-on.