Weboldal a környezetvédelemért

febr 23, 2020 | Blog

Weboldal a környezetvédelemért!

Vállalkozásunk megalapításakor abban gondolkodtunk, hogy miképpen tudnánk tenni valamit a környezetért, hogyan tudnánk vissza adni valamit a természetnek, hiszen olyan sok jót kaptunk már tőle.  A magán életben is kíméljük a környezetünket, szelektíven gyűjtünk, illetve a lehető legkevesebb műanyagot használjuk amennyire csak lehet.

Ekkor jött az az ötletünk, hogy minden eladott websablonunk, illetve weboldalunk után ültetünk minimum 10 darab fát. Mi a biztosíték arra hogy 100% hogy elültetjük a fát? A fák Magyarországon kerülnek elültetésre.

Hol és mikor? Az majd egy külön bogfejezet lesz, kövess minket a továbbiakban is ha tudni szeretnéd a részleteket.

Megfogalmazódott bennünk azzal, hogy minden eladott weboldal után fákat tudunk ültetni, az nem csak nekünk köszönhető, hanem egyben egy kisebb csapatmunka is hiszen TE is hozzá tettél egy szeletet. Nem utolsó sorban, fel tudjuk tűntetni, a TE weboldalad  elkészülte után 10 darab fával hozzá járultál egy jobb, élhetőbb környezethez, mellyel akár inspirálhatod a  vendégkörödet, hogy tegyenek ők is valamit egy élhetőbb bolygóért. Legyél tudatos a jövőddel a saját és a családod érdekében.

Ha bármilyen további kérdésed előfordul ezzel a témával kapcsolatban, kérdezz minket bátran, mi szívesen válaszolunk. Ha szeretnél még több frissről értesülni akkor kövess minket a FACEBOOK-on, és INSTAGRAM-on.