Miért jó a weboldalon a friss tartalom?

márc 26, 2020 | Blog

Miért jó a weboldaladon a friss tartalom?

Véget ért a weboldal készítés, minden szép és jó, na de mit csináljunk utána? És ha csinálok is vele valamit hogyan?

Válasz a fő kérdésre, az hogy hetente frissítsünk. Célszerű feltenni új referenciákat, új képeket, mert nagyon fontos az aktualitás! Ha nem áll rendelkezésedre ehhez semmilyen anyag, akkor jobb ha rá szánsz egy kis időt, és el kezded gyártani a tartalmakat.

Írjunk meg 1 blog cikket hetente, de legalább 2 hetente egyet!

Tehát akkor miért is jó a friss tartalom?

Mert a GOOGLE látni fogja, hogy nincs elhanyagolva az oldalad, rendszeresen teszel rá fel új anyagot, így a keresőben is előrébb fog sorolni és ezzel új látogatókat is szerzel!

A friss tartalom keresőoptimalizálás szempontból előnyös. Jót tesz a látogatóknak, mert látják azt első sorban is hogy EZ EGY MŰKÖDŐ CÉG, másod sorban pedig a tartalmak több ideig ott tartják a látogatót az oldaladon, amellyel növeled az esélyeidet egy újabb vevőre, hiszen többet mutatsz magadból.

Miről blogoljunk?

Minden vállalkozás életében vannak események, történések hol gyakrabban, hol ritkábban. Ezeket mi lehet már átlagosnak éljük meg belülről, de látogatóknak, érdeklődőknek még izgalmas lehet. Mindig felteszik a kérdést, hogy 3-4 hét után miről lehet még egyáltalán írni. Mindig lehet új témákat, újdonságokat, esettanulmányokat, projecteket, munka folyamatokat bemutatni, csak rá kell állítanunk magunkat arra, hogy észrevegyük a témára kínálkozó lehetőségeket. 

A munka folyamatot azért emeltem ki, mert ez talán az egy olyan fontos téma is lehet, ami szerintem mindig érdekli az embereket. Honnan és miképpen szerzed be a készleteidet, milyen folyamatokon keresztül megy a gyártási folyamat, hogyan álmodjátok meg az új ötleteket, milyen eszközöket, és miképpen használjátok stb. A téma kimeríthetetlen csak rajtatok múlik a kreativitás. Be lehet mutatni, hogy egy project miért lett sikeres, vagy egy másik projectben milyen nehézségek keletkeztek és ezt hogyan oldottátok meg.

A weboldal karbantartás fontos, ezért ütemezd be magadnak rendszeresen! Ha esetleg meg van a téma, a szöveg, de nem tudod hogyan tedd fel a weboldaladra, nem probléma, hiszen mi szívesen elvégezzük neked. Ne feledd ha már vásároltál tőlünk éves karbantartást, akkor a megadott dokumentumokat, képeket mi töltjük fel neked!

Ha bármilyen további kérdésed előfordul ezzel a témával kapcsolatban, kérdezz minket bátran, mi szívesen válaszolunk. Ha szeretnél még több frissről értesülni akkor kövess minket a FACEBOOK-on, és INSTAGRAM-on.