Kis cégnek weboldal?Megéri befektetni?

ápr 13, 2020 | Blog

Kis cégem van! Új cégem van!
Megéri -e nekem weboldalt készítetni?

Nem az a lényeg, hogy mekkora a céged kicsi-e vagy nagy, hanem az, hogy azt a kicsi céget profin viszed, vagy esetlenül. Egy kisebb cégnek sokkal inkább profi módon kell működnie, nem hibázhat, mert megérzi.


NE az alapján dönts, hogy mekkora a céged most, hanem, hogy mekkora céget szeretnél építeni. Nem akarhatsz profi eredményt elérni, profi eszközök nélkül, és ezekhez az egyik alap tevékenység a weboldal, és az ahhoz tartozó kiegészítő tevékenységek pl.: logó, névjegykártya, kiajánlók stb.

Ha nem szakmabeli vagy, akkor talán Neked is nagyon nehéz megítélni, hogy milyen weboldal szükséges a cégednek. Ha ilyen problémákkal küzdesz, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, mert mi szívesen segítünk neked. Ez persze semmilyen elkötelezettséggel nem jár felénk a konzultáció után.

Tévhitek, amelyek megfordulnak mindenki eszében, mielőtt weboldalt készítenének.

– Elég nekem a Facebook oldal is. A céges weboldal kötelező elvárás a partnereidtől és igénylik a vevőid is.
-Weboldal nélkül amatőrnek, megbízhatatlannak néznek! Egy jó weboldal bizalamat épít, a weboldal hiánya pedig bizalmatlanságot ébreszt az érdeklődőkben.

De minek a weboldal, ha mindenki a Facebookon ír nekem üzenetet? A Facebook legyen a kapcsolat tartó “beszélgető” platformod ha akarod.

-Miért a Facebookra írnak neked, amikor van céges e-mail címed is? Hát azért mert gyorsabb válaszra számítanak tőled, hiszen mindenkinek a tudatában az van hogy azt az üzenetet rögtön észre veszed, mert az azonnal kijelzi a telefonod.  De hidd el, előszőr meg fogják tekinteni a szolgáltatásaid az igényesen elkészített weblapodon

Én is meg tudom csinálni jól egyedül! Persze meg tudod, ha értesz hozzá, vagy van rengeted időd megtanulni, majd aztán elkészíteni a weblapodat.

  Mindegy hogy néz ki, csak legyen. Nem igaz, a dizájn fontos az igényes vevők számára!

Ha bármilyen további kérdésed előfordul ezzel a témával kapcsolatban, kérdezz minket bátran, mi szívesen válaszolunk. Ha szeretnél még több frissről értesülni akkor kövess minket a FACEBOOK-on, és INSTAGRAM-on.